Menu

Verhuur

De Grote of Maria Magdalenakerk is een aansprekend monument in het centrum van Goes. Deze locatie is uitermate geschikt voor diverse soorten activiteiten/evenementen. Ruim 1700 m2 vloeroppervlakte is geheel of gedeeltelijk te huren en naar eigen wens in te richten. U huurt de locatie en bepaalt zelf, of in samenspraak met de beheerder, met welke partijen u in zee gaat voor bijvoorbeeld licht, beeld, geluid of catering. Natuurlijk heeft de Grote Kerk ook een lijst van samenwerkende partners waarmee al jaren mee wordt samengewerkt.

Interesse? Neem dan contact op met de beheerder van de Grote Kerk voor een kennismaking. U kunt hem mailen op info@grotekerkgoes.nl.

Beperkingen door de coronacrisis

Door de coronacrisis is het gebruik van de kerk helaas sterk beperkt. In overleg met de gemeente is er echter een opstelling gemaakt die aan de coronaregels voldoet en zo kan er toch voor diverse gelegenheden gebruik worden gemaakt van de kerk: denk aan huwelijken, uitvaarten, kleinschalige symposia, etc. Informeer naar de mogelijkheden: mail naar info@grotekerkgoes.nl of bel naar 06-54340551.

Mocht u gebruik willen maken van de kerk voor uw activiteit dan dient u de volgende regels in acht te nemen:
• Iedereen heeft een vaste zitplaats. Gasten mogen niet van plek wisselen of dansen.
• Bij binnenkomst is een gezondheidscheck verplicht.
• Het is verplicht om te registreren wie er aanwezig zijn. Bezoekers werken hier vrijwillig aan mee.
• Bij klachten blijven mensen thuis, dit geldt ook voor bruiloften en uitvaarten.
• Het maximale aantal aanwezigen is beperkt vanwege de noodzaak om 1,5 meter afstand te houden. 
 

Is uw interesse gewekt?

Vraag nu informatie aan